sve kategorije
Poslovne linije
Poslovne linije
Poslovne linije

Matic Express nudi brzu, pouzdanu, sigurnu i učinkovitu otpremu u više od 200 zemalja. Pouzdani DDP/DDU otpremnik iz Kine, logistička usluga na jednom mjestu u rasponu od preuzimanja robe, carinjenja, poreza do dostave od vrata do vrata . Amazon FBA & 3PL skladište i privatna adresa sve su dostupne u gore navedenim zemljama karte itd.

Amazon FBA Dostava
Amazon FBA Dostava

Matic Express dostavlja robu iz Ningboa, Yiwua, Shenzhena, Kine do skladišta Amazon FBA u SAD-u, Australiji, Kanadi, Njemačkoj, Francuskoj, Italiji, Španjolskoj i europskim zemljama. Uspostavili smo suradnju s brodarima kao što su ZIM, Matson, COSCO, EML, OOCL, CUL.

Dostava od vrata do vrata
Dostava od vrata do vrata

To je ono u čemu smo profesionalni, dostavljamo od vrata do vrata iz Kine u SAD, Australiju, Kanadu, UK, Njemačku, Japan i druge zemlje. Kupci kupuju proizvode u Kini, mi isporučujemo klijentove proizvode u naše skladište, vršimo inspekciju, označavanje i ponovno pakiranje, a zatim ih šaljemo kupcima izravno na njihov prag. Usvajamo brze i ekonomične metode dostave kako bi naši klijenti dobili robu na vrijeme . Možemo napraviti uslugu na jednom mjestu od vrata do vrata, iz Kine u druge zemlje.

Vrijeme prijevoza uslužnih linija
Odredište/
dostava način
AmerikaŠIROM EuropeJapanKanadaAustralijaDruga država
Izraziti3 ~ 8 dana3 ~ 8 dana3 ~ 8 dana3 ~ 8 dana3 ~ 8 dana3 ~ 8 dana
Pomorski prijevoz DDP/DDUObična posuda: 35~50 dana
Brzi Matson:22 ~ 35 dani
Super brzi Matson:18 ~ 28dani
35 ~ 55 dana20 ~ 35 danaObična posuda: 40~60 dana
Brza posuda: 35 ~ 45 dana
35 ~ 45 danaprovjerite kod prodavača
Zračni prijevoz DDP8 ~ 15 dana8 ~ 15 dana8 ~ 15 dana8 ~ 15 dana8 ~ 15 danaprovjerite kod prodavača
Željeznički promet Kina-EU*DDP 35~50 dana****
Kamionski prijevoz Kina-EU*DDP 20~28 dana****
Molim zabilježite:

Zemlje Europe uglavnom uključuju

Njemačka, Nizozemska, Belgija, Luksemburg, Austrija, Češka, Poljska, Danska, Finska, Italija, Španjolska, Monako, Švedska, Hrvatska, Slovačka, Slovenija, Portugal, Litva, Bugarska, Grčka, Estonija, Latvija, Mađarska, Francuska.